Om oss


Flexibilitet och noggrannhet

När man erbjuder städtjänster som hemstädning, storstädning och annan städning så gäller det att man har både utbildning och erfarenhet inom städ, så att man kan göra sitt jobb effektivt. Ju snabbare och effektivare vi städar, desto bättre priser kan vi erbjuda våra kunder.

Städlycka har inte funnits så himla länge, men vi drivs av ett brinnande engagemang för det koncept vi står för – flexibla städtjänster för alla behov. Vi vill vara städfirman som säger ja.

Vårt städteam består av duktiga, erfarna och effektiva städare och vi har alla mycket höga krav på de tjänster vi erbjuder. Vi anpassar oss efter dina behov och har möjlighet att ta hänsyn till en rad olika önskemål.

Vi ser städning som ett helhetsbegrepp som inkluderar både inomhusmiljö och utomhusmiljö och i detta vävs också vårt miljötänk in. Allt är sammanlänkat.

Du blir nöjd

Tack vare vår 100 % nöjdhetsgaranti så vet vi att du kommer att bli nöjd. Vi städar alltid enligt strikta mallar och vi genomför kvalitetskontroller med täta mellanrum. Skulle du inte vara helt nöjd med vår städning så kommer vi tillbaka och städar tills du är det – utan extra kostnad. I vår målbild finns en kundkrets bestående av 100 % nöjda kunder och då är garantin ett bra hjälpmedel.

Med det sagt så har vi dock stort förtroende för den verksamhet som vi byggt upp.

Varmt välkommen att ringa oss för att diskutera dina behov, eller för att boka tid för en första hemstädning.

Kontakta oss!

Välkommen till oss!

Städlycka AB

Sunnanväg 2 J
222 26 Lund

0735-73 27 21
0735-73 26 92
[javascript protected email address]

© 2015 Hemstädninglund.com. Alla rättigheter förbehållna.